Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με το Λαύριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και μεγάλο ερωτηματικό παραμένει ο Κιθ Λάνγκφορντ.
Ο Αμερικανός άσος υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Παρασκευής και δεν αγωνίστηκε κόντρα στο Περιστέρι ενώ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στη σημερινή προπόνηση.
Η συμμετοχή του στον προημιτελικό θα κριθεί την τελευταία στιγμή με πιθανότερο σενάριο την παρουσία του στη δωδεκάδα λόγω και της σημασίας του ματς αφού το Κύπελλο αποτελεί μεγάλο στόχο για την Ένωση. Εξάλλου είναι και η κάτοχος του τροπαίου καθώς πέρσι νίκησε στον τελικό τον Προμηθέα.
Ένα από τα πιο «χορταστικά» ημίχρονα που έχουμε δει φέτος έλαβε χώρα στο Μόναχο, καθώς Μπάγερν και Ρεάλ σημείωσαν πέντε γκολ σε 45 λεπτά (2-3) στον επαναληπτικό για τους «8» του Champions League.
Με 4 γκολ του Ζαλάνκι και από 3 των Κάκαρη, Νικολαΐδη και Παπαναστασίου, ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με με 22-13 τον Πανιώνιο εκτός έδρας και πέτυχε την 21η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 πόλο.
Ο Γκιουλέρ επωφελήθηκε από το «δώρο» του Νόιερ και άνοιξε το σκορ (1-0) για τη Ρεάλ στα 34 δευτερόλεπτα, όμως ο Πάβλοβιτς με κεφαλιά από κόρνερ του Κίμιχ έκανε το 1-1 στο 6′.
Το δεύτερο μέρος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού οι πράσινοι αρνήθηκαν να βγουν επειδή οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν τη είσοδος στους οπαδούς τους.