Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πόσο αγαπάει και πόσο δεμένος είναι με την οικογένειά του, ειδικά μετά το χαμό του πατέρα του, Τσαρλ, πριν από μερικά χρόνια.
Ο έλληνας σούπερ σταρ, με ανάρτησή του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, έδειξε ένα από τα καλύτερα δώρα που ο ίδιος έχει πάρει.
Συγκεκριμένα, ανέβασε έναν πίνακα ζωγραφικής όπου απεικονίζεται εκείνος μαζί με τον πατέρα του, αλλά και το γιο του, τον Λίαμ, στη μέση.
«Ένα από τα καλύτερα δώρα που έχω λάβει ποτέ» ήταν το μήνυμα που συνόδευε αυτήν την πολύ όμορφη φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.
Το σερί της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου που ψάχνει φέτος ότι έχει να πετύχει από το 2012 «τρέχοντας» μια απίθανη σεζόν που υπό νορμάλ συνθήκες θα την καθιστούσαν φαβορί. Η Ρεάλ όμως…
Ένας από τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Νάντο Ντε Κολό, επιβεβαίωσε με δήλωσή του ότι στο φινάλε της φετινής σεζόν, θα αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση.
Η αγωνιστική πτώση του Στέφανου Τσιτσιπά και οι συνεχείς ήττες, μοιραία φέρνουν τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και στη χειρότερη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη μετά το 2018.