Βορίδης : Εκλογές θα γίνουν στη λήξη της συνταγματικής θητείας της κυβέρνησης
Οι εκλογές θα γίνουν στη συνταγματική λήξη της κυβερνητικής θητείας, αναφέρει ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, σε συνέντευξή του σημειώνοντας ότι «υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αόκνως».
Οι εκλογές θα γίνουν στη συνταγματική λήξη της κυβερνητικής θητείας, αναφέρει ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, σε συνέντευξή του στη Realnews, σημειώνοντας ότι «υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αόκνως».
Όσο διαδίδεται η νόσος θα περιορίζεται η οικονομία
Για την πανδημία του κοροναϊού δηλώνει ευθέως ότι υπάρχει το ενδεχόμενο για επαναφορά των περιοριστικών μέτρων σε περίπτωση αύξησης των κρουσμάτων.
«Θέλουμε ανοιχτή την οικονομία, αλλά πρέπει να προστατευτεί η δημόσια υγεία. Όσο περιορίζεται η πανδημία, τόσο θα ανοίγει η οικονομία. Όσο διαδίδεται η νόσος, τόσο θα περιορίζεται η οικονομία», προσθέτει.
Η Τουρκία έχει πρόβλημα με τις διερευνητικές
Ερωτηθείς για τις διερευνητικές συνομιλίες με την Τουρκία, ο κ. Βορίδης τονίζει ότι το πρόβλημα το έχει η γειτονική χώρα. Όπως εξηγεί, «η Τουρκία δεν έχει προσχωρήσει σε συνθήκες που ρυθμίζουν τα του διεθνούς δικαίου της θάλασσας. Το Δικαστήριο θα απαιτήσει, πριν επιληφθεί, να υπάρχει συμφωνία για τη νομική βάση, στην οποία θα υπαγάγουν τα μέρη τη διαφορά τους. Χωρίς συμφωνία ως προς το σαφές αντικείμενο της προς επίλυση διαφοράς και ως προς τη νομική βάση δεν υπάρχει Χάγη».
Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για το νέο εκλογικό σύστημα των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο αρμόδιος υπουργός σχολίασε πως «τελειώνουμε με το καταστροφικό, για τους δημότες, για τους πολίτες, εκλογικό σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ» και προσέθεσε ότι «η αυτοδιοίκηση πανηγυρίζει, η Αριστερά τα έβαψε μαύρα. Αυτό προσδιορίζει και την προβληματική σχέση Αριστεράς και Αυτοδιοίκησης».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας