Την επόμενη εβδομάδα (5/2, 21:00) έχουμε ντέρμπι αιωνίων αντιπάλων στη Euroleague, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 24η αγωνιστική.
Έτσι η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστούς τους τρεις διαιτητές που θα διευθύνουν την αναμέτρηση ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τους «πράσινους».
Συγκεκριμένα, οι Σρέτεν Ράντοβιτς από την Κροατία, Κάρλος Κόρτες από την Ισπανία και Γκίτις Βίλιους από την Λιθουανία θα συνθέσουν την διαιτητική τριάδα του εν λόγω αγώνα.
Ο Ολυμπιακός παραμένει ο απόλυτος αυτοκράτορας του ελληνικού αθλητισμού, με τις 14 ευρωπαϊκές κούπες σε επίπεδο ερασιτεχνικών σπορ, την ώρα που ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στο μηδέν μετά την ήττα της ομάδας βόλεϊ γυναικών στον τελικό του Challenge Cup.
Ανάβουν φωτιές ιταλικά δημοσιεύματα, καθώς αναφέρουν ότι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θα ανανεώσει με την Μπολόνια και υποστηρίζουν ότι ο Άρης ενδιαφέρεται για την πρόσληψη του έμπειρου προπονητή.