Την επόμενη εβδομάδα (5/2, 21:00) έχουμε ντέρμπι αιωνίων αντιπάλων στη Euroleague, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 24η αγωνιστική.
Έτσι η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστούς τους τρεις διαιτητές που θα διευθύνουν την αναμέτρηση ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τους «πράσινους».
Συγκεκριμένα, οι Σρέτεν Ράντοβιτς από την Κροατία, Κάρλος Κόρτες από την Ισπανία και Γκίτις Βίλιους από την Λιθουανία θα συνθέσουν την διαιτητική τριάδα του εν λόγω αγώνα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Λανουά δίνει το κακό παράδειγμα στους διαιτητές αφού σταμάτησε τον σχολιασμό των επίμαχων φάσεων, ενώ οι ρέφερι πρέπει να παίρνουν κρίσιμες αποφάσεις στο χορτάρι και ως VAR