Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Προσωρινά η ιστορία του Όγκιεν Βράνιες με την ΑΕΚ έχει τελειώσει. Ο Βόσνιος στόπερ υπέγραψε στη Σαρλερουά και θα παραμείνει στο Βέλγιο.
Όμως, εκείνος δεν ξεχνά την Ένωση. Μάλιστα, σε ανάρτηση του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Βράνιες έκανε ολομέτωπη επίθεση σε ένα πρόσωπο που δεν τον ήθελε.
Πάντως, ο Βράνιες απέφυγε να αποκαλύψει το όνομα και άφησε μισό το νόημα…
«Ευχαριστώ και πάλι τους οπαδούς της ΑΕΚ για την υποστήριξη τους, αλλά δεν ήρθα στο αγαπημένου κλαμπ εξαιτίας ενός π@@@η που δεν με ήθελε».
Ο Ολυμπιακός έκανε μια καλή προπόνηση απέναντι στο Παλαιό Φάληρο, νίκησε 24-7 και τώρα στρέφει την προσοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Μπρέσια για το Champions League.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζητά με καταγγελία της την τιμωρία των Γιώργου Μπαρτζώκα και Εβάν Φουρνιέ για όσα έγιναν στο πρόσφατο ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.
Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε τη Μάντσεστερ Σίτι με δύο νίκες στη φάση των «16» του Champions League και οι οπαδοί της Βασίλισσας που ταξίδεψαν για τη ρεβάνς είχαν διάθεση για καζούρα στον Πεπ Γκουαρντιόλα…