«Πάτησε» κορυφή ο Διαγόρας (1-0)
Ο Διαγόρας πήρε τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας (1-0), ανεβαίνοντας στην κορυφή της Super League 2, με αγώνα περισσότερο.
Ο Διαγόρας Ρόδου επικράτησε με σκορ 1-0 του Απόλλων Λάρισας στο «AEL FC Arena», για την τρίτη αγωνιστική της Superleague 2 πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη για φέτος και ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας προσωρινά.
Από την άλλη πλευρά ο Απόλλων υποχρεώθηκε στη δεύτερη σερί ήττα του, παραμένοντας στον βαθμό της πρεμιέρας απέναντι στην Ξάνθη, κάτι που αποδεικνύει το κακό του ξεκίνημα.
Ο άνθρωπος που έκρινε την αναμέτρηση ήταν ο Γεωργίου ο οποίος σκόραρε στο 65′ με διπλή προσπάθεια έπειτα από επέμβαση του Τάλισον που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα.
Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Τάλισον, Σκούπρας, Καρρίκι, Μόρας, Γκόλιας (80’ Νύκταρης), Μπάλλας (70′ Μπάμπης), Λίταινας (64’ Γκουντρουμπής), Μπαλογιάννης (71′ Τασιούλης), Χατζής, Τζοβάρας (46’ Μπαστιάνος), Αθανασιάδης.
Διαγόρας Ρόδου (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης, Κοντοχρήστος, Μασούρας, Αλάεθ, Ντορίβα (73’ Αθανασίου), Γεωργίου (88′ Θεοδωράκης), Λινάρδος (73’ Αυγενικού), Αλαέθ (89′ Δημήτρουλας), Μπαστακός (77’ Μανωλάκης).
- Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της Λίβερπουλ για αντί-Σαλάχ
- Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη λειτουργία του τουρ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Ο Λανουά σε αναμμένα κάρβουνα με τους ξένους διαιτητές
- Συναγερμός στην αγγλική αστυνομία για τον ημιτελικό Κυπέλλου Τσέλσι – Λιντς στο Γουέμπλεϊ
- Καρεμπέ: «Δεν τα παρατάμε ποτέ»
- Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός είναι δικαιωματικά το No1 αυτή τη στιγμή»
- Να δει το «αύριο» και όχι το «σήμερα»
- Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442