Με πολλές αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα
Δείτε τις επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Γνωστή έγινε η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ. Ο Μανόλο Χιμένεθ προχώρησε σε αρκετές αλλαγές με τον Ραντόνια να ξεκινά στο δεξί άκρο της άμυνας και να κάνει το ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα.
Ο Τσιντώτας επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια, Ραντόνια, Σβάρνας, Λάτσι και Λόπες θα είναι η τετράδα της άμυνας, Γαλανόπουλος, Σιμάνσκι και Σάκχοφ η τριάδα στα χαφ, με τους Τάνκοβιτς, Αλμπάνη και Ολιβέιρα στην επίθεση.
Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Ινσούα, Χνιντ, Σιμόες, Μάνταλος, Γκαρσία, Λιβάγια, Χριστόπουλος, Μαχαίρας
- Παναθηναϊκός: Στις 39.074 θέσεις η τελική χωρητικότητα του νέου γηπέδου στον Βοτανικό
- Τα Χριστούγεννα του NBA: Η μέρα που η κανονική σεζόν γίνεται παγκόσμιο θέαμα
- Συγκινεί ο Πολονάρα που δίνει μάχη με τη λευχαιμία: «Τα φετινά Χριστούγεννα είναι λίγο διαφορετικά»
- Φλαμένγκο: Ρεκόρ στην ιστορία της Βραζιλίας στα έσοδα με 322 εκατομμύρια ευρώ στο 2025!
- Η Παπαμιχαήλ και το όνειρο της συμμετοχής στο κυρίως ταμπλό του Αυστραλιανού Όπεν
- Ο Άρης Betsson μοίρασε δώρα και χαμόγελα στα παιδιά της κλινικής «Άγιος Λουκάς»
- Ο Αντεγέμι εξακολουθεί να προκαλεί συζητήσεις στη Γερμανία
- Οι τουρκικές Αρχές συνέλαβαν τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε Σαντετίν Σαράν! Εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442