Ο 65χρονος παραχώρησε συνέντευξη στην Gazzetta dello Sport, αποθεώνοντας τον σταρ της Γιουβέντους.
Μάλιστα, ο θρύλος των Μπιανκονέρι δε δίστασε να συμπεριλάβει τον αργεντινό ποδοσφαιριστή στην ίδια κατηγορία με τον Ντιέγκο Μαραντόνα.
«Μου αρέσει πολύ ο Ντιμπάλα. Είναι μέρος της κατηγορίας παικτών όπως ο Μαραντόνα, ο Ομάρ Σίβορι, ο Νεϊμάρ. Μπορεί να έχει λίγο λιγότερο ταλέντο, αλλά ας το δούμε. Δεν είναι παίκτης στυλ Ρονάλντο, ούτε Μέσι. Δεν αγωνίζεται ως regista, είναι επιθετικός παίκτης που παίζει ως στράικερ. Ο Αργεντινός είναι πολύ καλός στο γήπεδο και είναι φρέσκος. Τον μάθαμε ως ένα συμπαθητικό παιδί. Είναι ενδιαφέρον που με φτάνει στα γκολ και τις εμφανίσεις στη Serie A. Οι αριθμοί είναι ένα πράγμα, αλλά είμαστε διαφορετικοί παίκτες.
Προσπαθώ πάντα να αποφεύγω τις συγκρίσεις, αλλά μπορώ να πω ότι είναι σίγουρα καλύτερος από εμένα σε ένα πράγμα: είναι 40 χρόνια νεότερος. Είναι επίσης περισσότερο επιθετικός από ό,τι ήμουν, είναι ένας φορ. Μπορούν να τον παίξουν όπου θέλουν, αλλά εξακολουθεί να είναι μπροστά. Σκοράρει επίσης αρκετά γκολ. Ήμουν, επίσης, ένας μέσος που σκόραρε πολλά γκολ, ένας παίκτης της ομάδας που οδήγησε όλους τους άλλους, περισσότερο από τον Ντιμπάλα. Εκείνος είναι περισσότερο επιθετικός» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Παρί «κάθισε» στο εκτός έδρας 3-2, η Μονακό προηγήθηκε, όμως έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Η Μονακό έκανε το 2-2 στο 90+1’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος