Όλα δείχνουν ότι ο ταλαντούχος perfomer Τάσος Ξιαρχό δεν θα ενσωματωθεί στην ομάδα των «Διασήμων» του Survivor.
Συγκεκριμένα ο Τάσος Ξιαρχό, μιλώντας στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου-Κου» ξεκαθάρισε πως δεν θα πάει στον Άγιο Δομίνικομ ενώ αποκάλυψε πως αρνήθηκε και πρόταση για τη Φάρμα.
«Η ειλικρίνεια με βοηθάει πολύ, αλλά ταυτόχρονα μου κλείνει και πόρτες, όπως για το Survivor. Είναι ένα παιχνίδι που δεν θέλει ειλικρινείς ανθρώπους.
Στην Ελλάδα θεωρούν ότι η διπροσωπία είναι αυτό που είναι διπλωματικό και επιβιώνει. Δεν θα πάω στο Survivor», είπε ο γνωστός χορογράφος και τραγουδιστής.
Ο Τάσος Ξιαρχό συνεχίζοντας δήλωσε:
«Από τη δική τους πλευρά είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος, αλλά δεν είναι αυτό γιατί ξέρω φίλους μου που θα μπουν την άλλη εβδομάδα. Φταίει κιόλας το ότι είμαι πολύ ανοικτός και μιλάω και λέω τα πράγματα όπως είναι, αλλά αυτό δεν αρέσει. Θέλουν να σε πάρουν μουγκό και να τα πεις όλα εκεί».
Για τον πόθο του να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision, o Τάσος Ξιαρχό δήλωσε:
«Θέλω πολύ να πάω στη Eurovision, αλλά δεν υπάρχει πρόθεση. Ας πάω με τη Μάλτα ή το Αζερμπαϊτζάν».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε ο Τάσος Ξιάρχο:
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας