Κίνδυνος αναβολών στη La Liga λόγω κακοκαιρίας
Η κακοκαιρία «Φιλομένα» πλήττει την Ισπανία με σφοδρές χιονοπτώσεις και θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος αναβολής παιχνιδιών στη La Liga
Σε κίνδυνο βρίσκονται αρκετά παιχνίδια στις δύο κορυφαίες κατηγορίες της Ισπανίας λόγω της κακοκαιρίας «Φιλομένα» που πλήττει τη χώρα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Marca», οι μετεωρολόγοι έχουν προειδοποιήσει για σφοδρές χιονοπτώσεις, δυνατή βροχή, ειδικά στο νότο, και αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες.
Η κακοκαιρία έχει επηρεάσει ιδιαίτερα τη Μαδρίτη, με τα γήπεδα της Ρεάλ Μαδρίτης και της Χετάφε να έχουν «ντυθεί» στα λευκά, ενώ οι αγώνες Ατλέτικο-Αθλέτικ, Αλκορκόν-Αλμπαθέτε και Λεγανές-Αλμερία κινδυνεύουν με αναβολή.
Η Ρεάλ αντιμετωπίζει την Οσασούνα (9/1) και αναχωρεί σήμερα (αντί αύριο) για την Παμπλόνα, την ώρα που υπάρχει φόβος να μην επιτραπεί η απογείωση του αεροπλάνου από τη Μαδρίτη ή την προσγείωση στην Παμπλόνα.
- Ο Ιραόλα αφήνει την Μπόρνμουθ και πάει Μπιλμπάο
- ΠΑΟΚ: Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια του συλλόγου
- Τσιτσιπάς: «Να χτίσω ένα νικηφόρο σερί και να επιστρέψω εκεί που ανήκω»
- Ο Βιθέντε Ιμπόρα έκανε το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής
- Απίθανη ομιλία του προπονητή της Σεβίλλης: «Θέλω να σας σκοτώσω όλους!» (vid)
- Αποκάλυψη του πρώην GM της Αρμάνι Μιλάνο: «Είχαμε συμφωνήσει με Ντόρσεϊ και Μιλουτίνοφ»
- Κύπελλο Ελλάδος Betsson: Με «νεκρές ζώνες» ο τελικός στο Πανθεσσαλικό
- Ποδοσφαιριστής στην Παραγουάη έγινε… Βουτσάς και έβαλε γκολ με το πρόσωπο (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442