Νούνο Εσπίριτο Σάντο : «Παλεύουμε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα»
Τα λόγια του προπονητή της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο μετά την ισοπαλία της ομάδας του με την Τότεναμ (1-1).
Το γκολ του Τανγκί Ντομπελέ, μόλις στο πρώτο λεπτό της εντός έδρας αναμέτρησης με την Τότεναμ, έβαλε πίσω στο σκορ τη Γουλβς. Ωστόσο, οι παίκτες του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, δεν τα… παράτησαν, διεκδίκησαν ένα γκολ και το πέτυχαν στο 86ο λεπτό με τον Σαϊς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Ο Πορτογάλος προπονητής των «λύκων», στάθηκε ακριβώς στο γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του, προσπάθησαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα:
«Αυτό είναι το πνεύμα μας, να προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα, μέχρι το τελικό σφύριγμα. Σε κάθε περίπτωση, οι παίκτες μου, έδειξαν ένταση και επιθετικότητα. Για να τα καταφέρεις απέναντι σε μια ομάδα όπως η Τότεναμ, όχι μόνο πρέπει να είσαι σε καλή κατάσταση, αλλά και να έχεις… καρδιά. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442