Το γκολ του Τανγκί Ντομπελέ, μόλις στο πρώτο λεπτό της εντός έδρας αναμέτρησης με την Τότεναμ, έβαλε πίσω στο σκορ τη Γουλβς. Ωστόσο, οι παίκτες του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, δεν τα… παράτησαν, διεκδίκησαν ένα γκολ και το πέτυχαν στο 86ο λεπτό με τον Σαϊς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Ο Πορτογάλος προπονητής των «λύκων», στάθηκε ακριβώς στο γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του, προσπάθησαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα:
«Αυτό είναι το πνεύμα μας, να προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα, μέχρι το τελικό σφύριγμα. Σε κάθε περίπτωση, οι παίκτες μου, έδειξαν ένταση και επιθετικότητα. Για να τα καταφέρεις απέναντι σε μια ομάδα όπως η Τότεναμ, όχι μόνο πρέπει να είσαι σε καλή κατάσταση, αλλά και να έχεις… καρδιά. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Από τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές μέχρι το VAR σε κόρνερ και κίτρινες κάρτες – τι αποφασίστηκε στο Λονδίνο από την IFAB και πώς επηρεάζεται το παιχνίδι
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής της Super League, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να ορίζεται στο Καραϊσκάκη από την ΚΕΔ και τον Ευαγγέλου στην Τρίπολη.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League και απόψε θέλει συγκεκριμένα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής για να παραμείνει στην 24άδα.