Νεκρός βρέθηκε γνωστός επιχειρηματίας του Βόλου το απόγευμα της Κυριακής.
Ο 62χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στην καφετέρια που διατηρούσε στο «Κολωνάκι» του Βόλου. Τα ίχνη του άτυχου άνδρα αγνοούνταν το τελευταίο 24ωρο. Φίλοι και συγγενείς του τον αναζήτησαν στην καφετέριά του, όπου και εντόπισαν τη σορό του.
Με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα ο επιχειρηματίας δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα ή άλλα θέματα που μπορεί να τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.
Πάντως η τελευταία του ανάρτηση στο facebook πριν από περίπου δέκα ημέρες έδειχνε ότι ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω των συνθηκών της καραντίνας που επέβαλαν και τη μη λειτουργία της εστίασης.
Σύμφωνα με το mangesianews, ο αυτόχειρας φέρεται να άφησε σημείωμα πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημά του.
Η αστυνομία που έφθασε στο σημείο ελέγχει κάθε περίπτωση προκειμένου να αποκλειστεί η εγκληματική πράξη.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας