Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε, λίγο μετά τις 11:0 το πρωί της Κυριακής, επί της λεωφόρου Καραμανλή στην περιοχή Γιούργια της Αρτέμιδας.
Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, για άγνωστη αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, χτύπησε επάνω σε τσιμεντένια κολόνα της ΔΕΗ και ανατράπηκε.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα artemidanews.gr, χρειάστηκε μάλιστα η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να απεγκλωβιστεί ο οδηγός του οχήματος και να παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Δυστυχώς όμως ο άτυχος οδηγός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας