Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε, λίγο μετά τις 11:0 το πρωί της Κυριακής, επί της λεωφόρου Καραμανλή στην περιοχή Γιούργια της Αρτέμιδας.
Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, για άγνωστη αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, χτύπησε επάνω σε τσιμεντένια κολόνα της ΔΕΗ και ανατράπηκε.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα artemidanews.gr, χρειάστηκε μάλιστα η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να απεγκλωβιστεί ο οδηγός του οχήματος και να παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Δυστυχώς όμως ο άτυχος οδηγός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.