Ο Γιούργκεν Κλοπ ισχυρίστηκε ότι η Τσέλσι, είναι φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο της Premier League φέτος, λόγω της δύναμης και του βάθους της ομάδας που έχει στη διάθεσή του ο προπονητής της Φρανκ Λάμπαρντ.
Ο Άγγλος προπονητής της Τσέλσι διαχειρίζεται μία επένδυση 220 εκατομμυρίων λιρών που έγινε το καλοκαίρι και μετά από μια δύσκολη εκκίνηση, η ομάδα διανυει αήττητο σερί 16 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις.
Η χθεσινή νίκη (3-1) επί της Λιντς στο Stamford Bridge ώθησε την Τσέλσι στην κορυφή του πρωταθλήματος με 22 βαθμούς, ξεπερνώντας την Τότεναμ και την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ (από 21 η καθεμιά), οι οποίες αγωνίζονται σήμερα.
«Παρακολουθώντας τα παιχνίδια αυτή τη στιγμή, τότε η Τσέλσι, για μένα, μοιάζει με φαβορί», δήλωσε ο Κλοπ σε δημοσιογράφους πριν από το εντός έδρας παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Γουλβς.
«Έχουν τη μεγαλύτερη ομάδα, υπέροχους παίκτες που παίζουν καλά μετά από ένα κακό ξεκίνημα. Έχουν απίστευτες ευκαιρίες να αλλάξουν τα παιχνίδια και να κάνουν αλλαγές από το ένα παιχνίδι στο άλλο, έτσι είναι.»
Ο Κλοπ είπε ότι η κούρσα τίτλου της φετινής σεζόν θα ήταν πιο ανοιχτή από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια, αλλά τόνισε ότι η Λίβερπουλ πρέπει να παραμείνει επικεντρωμένη μόνο στα δικά της παιχνίδια.
«Δεν αισθάνομαι ότι κυνηγάμε κανέναν αυτή τη στιγμή ή ότι κάποιος μας κυνηγάει», δήλωσε ο Γερμανός προπονητής. «Υπάρχει πίεση για εμάς, αλλά το θέμα είναι το πόσο σκέφτεσαι αυτήν την πίεση, για να είμαι ειλικρινής.»
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.