Ο Κασιδιάρης νοσοκόμος, ο Παναγιώταρος καντινιέρης
Ποιες δουλειές επέλεξαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής στη φυλακή
Τώρα θα μου πείτε ποιος ασχολείται με τους φυλακισμένους Χρυσαυγίτες; Κανένας δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τους νοσταλγούς του φασισμού και του ναζισμού καταδικασμένους για εγκληματικές ενέργειες, εάν δεν έκαναν διάφορες κινήσεις μέσα από τις φυλακές Δομοκού.
Μαθαίνω λοιπόν ότι τελευταίως γίνονται αρκετά τηλεφωνήματα προς τα έξω τα οποία έχουν έναν σκοπό: Να παραμεριστούν τα πάθη και τα μίση όλων των ακροδεξιών φασιστικών οργανώσεων προκειμένου να υπάρξει ένα κοινό ψηφοδέλτιο στις εκλογές (όποτε αυτές κι αν γίνουν).
Και ας βρίσκονται αυτοί στη φυλακή Δηλαδή αυτό που γίνεται τούτες τις ημέρες μέσα από τα κελιά των χρυσαυγιτών είναι τα συνεχή τηλεφωνήματα του Κασιδιάρη προς τον Λαγό (στις Βρυξέλλες) καθώς και προς τους Κώνστα και Ζαφειρόπουλο του Εθνικού Μετώπου (πιο ακραίο κόμμα από το δικό του) για ένωση «εθνικιστικών» όπως τις ονομάζουν, δυνάμεων.
Με την ευκαιρία μαθαίνω ότι στις φυλακές, ο μεν Μιχαλολιάκος έπιασε δουλειά στη Βιβλιοθήκη, οι δε Κασιδιάρης ως βοηθός νοσοκόμος και Παναγιώταρος στην καντίνα (με ειδίκευση στην παρασκευή…hotdog). Ο Μίχος έγινε… κουρέας και ο (πολύς) Μπαρμπαρούσης (ή διαφορετικά… «Καραϊσκάκης») καθαριστής.
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)













































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)

























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442