Η κατάσταση στην ΑΕΚ με τον κοροναϊό παραμένει δύσκολη και για ακόμα μια μέρα πάει προς αναβολή η προπόνηση στα Σπάτα, μετά τα 16 θετικά κρούσματα (παίκτες και μέλη) που έχουν βρεθεί στις τάξεις της ομάδας.
Τα αυριανά τεστ που θα γίνουν και πάλι πρωί, είναι ιδιαιτέρως κρίσιμα, καθώς είναι μια ικανοποιητική απόσταση ημερών από το ταξίδι στην Ουκρανία και τα αποτελέσματα θα δείξουν μια πιο ολοκληρωμένη και ξεκάθαρη εικόνα.
Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι παίκτες και μέλη έχουν τέταρτο συνεχόμενο αρνητικό έλεγχο για να μην υπάρξει κι άλλη διασπορά. Επίσης, χθες έγιναν τεστ και στα γραφεία της ΠΑΕ και τα αποτελέσματα στους ανθρώπους της ΑΕΚ ήταν αρνητικά.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Μόντε Μόρις αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για βαρύ διάστρεμμα το οποίο έχει υποστεί ο Αμερικανός.