Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο κρούσμα κοροναϊού στην ΑΕΛ

Νέο κρούσμα κοροναϊού στην ΑΕΛ

Με ανακοίνωσή της, η ΑΕΛ γνωστοποίησε πως ακόμη ένας παίκτης των «βυσσινί» βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Ακόμη ένας παίκτης της ΑΕΛ βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Με ανακοίνωσή της, η «βυσσινί» ΠΑΕ γνωστοποίησε, πως μετά το σημερινό έλεγχο, παίκτης της ομάδας ανιχνεύθηκε θετικός στον Covid-19.

Να θυμίσουμε, πως είχε αναβληθεί η αναμέτρηση με τη Λαμία, καθώς  τρεις παίκτες της ΑΕΛ αλλά και ο μασέρ της ομάδας είχαν διαγνωστεί θετικοί στον ιό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι μετά τη διάγνωση ενός θετικού κρούσματος του covid 19 κατά την τακτική προγραμματισμένη εξέταση του αγωνιστικού τμήματος και των εμπλεκομένων σε αυτό της Παρασκευής 6/11 και μετά τη διάγνωση επιπλέον τριών θετικών κρουσμάτων σε έκτακτη εξέταση στοχευμένου δείγματος πέντε αθλητών και στελεχών το πρωί της Κυριακής 8/11, γεγονός που οδήγησε στην αναβολή του αγώνα με τη Λαμία, σήμερα το πρωί της Δευτέρας 9/11 διεξήγαγε νέα έκτακτη εξέταση στο αγωνιστικό τμήμα, στα στελέχη και σε μέλη των οικογενειών των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

Το αποτέλεσμα της σημερινής εξέτασης ήταν ένα ακόμη επιβεβαιωμένο θετικό κρούσμα του covid 19 σε ποδοσφαιριστή.

Ο ποδοσφαιριστής είναι προς το παρόν ασυμπτωματικός, είναι καλά στην υγεία του, θα παραμείνει σε περιορισμό στην οικία του και ακολουθεί τις οδηγίες του ιατρικού μας επιτελείου, το οποίο επίσης παρακολουθεί την πορεία και των υπολοίπων ασθενών – κρουσμάτων της ομάδας μας.

Η επόμενη προγραμματισμένη εξέταση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13/11, καθόσον μετά τη σημερινή εξέταση δεν προέκυψε διασπορά.

Παρόλα αυτά, η ΠΑΕ ΑΕΛ και το ιατρικό της επιτελείο με γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια των μελών του οργανισμού της θα προβεί σε νέο έκτακτο έλεγχο εάν προκύψει οποιαδήποτε μεταβολή στην υγεία των μελών της ομάδας ή υπάρξει εμφάνιση συμπτωμάτων, πριν την προγραμματισμένη εξέταση της Παρασκευής 13/11».

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024