Σπύρος Πώρος : Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» ο φωτογράφος με κοροναϊό
Ο γνωστός φωτογράφος Σπύρος Πώρος που νοσηλεύεται μιλάει για την περιπέτειά του με τον κοροναϊό
Ο Σπύρος Πώρος επιβεβαίωσε εδώ μέσω Facebook ότι είναι ένα ακόμη επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωναϊού.
«Ήρθε και η σειρά μου να περάσω τον Covid 19» έγραψε ο γνωστός φωτογράφος και μοντέλο με τις ευχές για «περαστικά» των διαδικτυακών φίλων του να είναι άμεσες και θερμές.
Ήρθε και η σειρά μου να περάσω τον covid 19…
Δημοσιεύτηκε από Spiros Poros στις Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2020
Τι δήλωσε μέσα από το νοσοκομείο;
«Είμαι στο νοσοκομείο Σωτηρία για το οποίο θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Ο κοροναϊός είναι μια βαριά γρίπη, την οποία ο καθένας περνάει διαφορετικά. Η μάστιγα του κόσμου μας, βέβαια, είναι η φτώχεια όχι ο ιός για αυτό και πρέπει να στηριχτεί το ΕΣΥ, να θωρακιστεί οπότε να υπάρχει ποιοτική περίθαλψη για όλους. Αφού είχα πυρετό και βήχα, οι γιατροί προκειμένου να αποφύγουν μια στροφή σε πνευμονία, με κράτησαν μέσα» πρόσθεσε ο φωτογράφος.
«Είχα κάνει rapid tests, τα οποία και χρεώνουν πανάκριβα και βγήκαν αρνητικά. Πήγα στο εξωτερικό γιατί είχα μια δουλειά στην Κύπρο, έκανα το rapid test που βγήκε αρνητικό. Προφανώς εγώ ένιωθα κάποιες ενοχλήσεις και πίστευα ότι είχα κολλήσει εδώ, όχι στην Κύπρο, αλλά ήθελα να είμαι σίγουρος. Το rapid test πάντως έδειξε αρνητικό. Μετά από τρεις μέρες, όταν επέστρεψα στην Ελλάδα, στο αεροδρόμιο με έπιασαν ρίγη. Μετά έκανα το μοριακό test και βγήκε θετικό», κατέληξε ο Σπύρος Πώρος σε πρωινή εκπομπή.
- Τέμπη: Ξεσηκωμός στις 28 Φεβρουαρίου – Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα
- Greece’s Energy Minister Promotes Country As Regional Energy Hub Ahead of Washington Energy Summit
- Μεγάλη Βρετανία: Το Λονδίνο ανακοίνωσε μεγάλη δέσμη κυρώσεων κατά της Ρωσίας
- Ιταλία: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από έκρηξη σε κτίριο στη Βερόνα
- Το τέλος του «μέσου εργαζόμενου»; Όταν το να είσαι αρκετά καλός στη δουλειά σου, δεν αρκεί
- «Περνούν χυδαία πράγματα από το μυαλό μου τώρα» – Η ερωτική εξομολόγηση του Ίθαν Χοκ





