Σεισμός : Μεγάλες ζημιές σε εκκλησία στο Καρλόβασι – Δείτε φωτογραφίες
Όπως φαίνεται και από εικόνα που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεγάλο τμήμα του ναού στο Καρλόβασι κατέρρευσε. Πρόκειται για την εκκλησία «Παναγία Θεοτόκου».
Μεγάλες ζημιές σε εκκλησία στο Καρλόβασι προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 13:51 στη θαλάσσια περιοχή 19 χλμ βόρεια της Σάμου.
Όπως φαίνεται και από εικόνα που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεγάλο τμήμα του ναού στο Καρλόβασι κατέρρευσε. Πρόκειται για την εκκλησία «Παναγία Θεοτόκου».
Οι κάτοικοι έχουν βγει αναστατωμένοι στους δρόμους, ενώ προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.
O σεισμός ταρακούνησε και τη Σμύρνη και όπως φαίνεται στο βίντεο, σύννεφα σκόνης, πιθανόν από κατάρρευση κτιρίων, καλύπτουν τον ουρανό.
Ρωγμές υπήρξαν σε αρκετά κτίρια – Δείτε φωτογραφίες
- Μια «τρελή» απόφαση και… οι υποψήφιοι διάδοχοι του Μαρέσκα
- Το έθιμο που ξεκίνησε Έλληνας μετανάστης το 1920 – Στον Καναδά κάποιοι καλωσορίζουν το νέο έτος με βουτιές στα παγωμένα νερά
- e-EΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές που ολοκληρώνονται στις 2 Ιανουαρίου
- Η διπλωματική ατζέντα του 2026 – Προκλήσεις και στοιχήματα για το Υπουργείο Εξωτερικών
- Ελβετία: Συλληπητήρια ΥΠΕΞ για το Κραν Μοντανά – «Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση»
- Επίσημο: Δανεικός στο Μαρούσι από τον Παναθηναϊκό ο Κουζέλογλου



