Στο «στόχαστρο» των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ φέρεται να είναι ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι.
Ο Σέρβος γκαρντ/φόργουορντ του Ολυμπιακού θα συμμετάσχει στο φετινό draft του ΝΒΑ και βρίσκεται ήδη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να κάνει προπονήσεις.
Σύμφωνα με το «Ringer» μία από τις ομάδες που τον έχουν προσελκύσει είναι οι Θάντερ οι οποίοι και θα επιλέξουν από τη θέση «25» στη φετινή διαδικασία.
Αν τελικώς ο σύλλογος της Οκλαχόμα κάνει «δικό του» τον 18χρονο άσο τότε θα πρέπει να πληρώσει και το απαραίτητο buy out στους Πειραιώτες οι οποίοι και έχουν συμβόλαιο με τον παίκτη.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Άντονι Τζόσουα συγκρούστηκε με ακινητοποιημένο φορτηγό, ωστόσο οι αρχές διευκρίνισαν ότι ο 36χρονος πυγμάχος υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα και η υγεία του είναι καλή.
Ο Μικέλ Αρτέτα σε δηλώσεις του τόνισε πως θέλει το «Emirates να αποτελεί «φρούριο» και όποιος αντίπαλος της Άρσεναλ αγωνίζεται σε αυτό να περνάει δύσκολες στιγμές.