Super League : Για νίκη-φάρμακο η ΑΕΚ στα Γιάννενα, για το σερί ο Αστέρας
Επιστροφή στις νίκες ύστερα από δύο ματς με μόλις ένα βαθμό αναζητά η ΑΕΚ στα Γιάννενα κόντρα στον εξαιρετικό ΠΑΣ, ενώ μια ακόμη νίκη θα ψάξει απέναντι στον ΟΦΗ ο Αστέρας Τρίπολης
Η κουτσουρεμένη έκτη αγωνιστική της Super League συνεχίζεται την Κυριακή με τρία ματς, τα οποία στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να γίνουν δύο.
Ως γνωστόν, το παιχνίδι του Απόλλωνος Σμύρνης με τη Λαμία θα αναβληθεί, όπως όλα δείχνουν.
Έτσι, το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει με το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον ΟΦΗ (16:00), με τους Αρκάδες να προέρχονται από τη νίκη με 3-1 στη Λάρισα επί της ΑΕΛ, ενώ οι Κρητικοί από το 2-2 με τον Παναθηναϊκό.
Για τους γηπεδούχους δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, αντίθετα με τον Γιώργο Σίμο, που δεν μπορεί να υπολογίζει στους Στάϊκο, Μαρινάκη, Σολίς, Βούρο, Γιαννούλη, Νέιρα και Σόουζα, Βαζ και Τσιλιανίδη, αν και επιστρέφει ο Σελίμοβιτς, ενώ το ντεμπούτο του πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Ντε Γκουζμάν.
Στις 20:30 ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχτεί την ΑΕΚ στους «Ζωσιμάδες».
Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη προέρχεται από το διπλό επί του Απόλλωνος Σμύρνης, ενώ έχει πάρει βαθμό τόσο από τον Άρη όσο και από τον Ολυμπιακό, δείχνοντας πως είναι ικανή για όλα.
Εκτός για τον ΠΑΣ είναι ο Κριζμάν.
Από την άλλη, η ΑΕΚ καίγεται για τη νίκη, αφού προέρχεται από τρία σερί ματς χωρίς νίκη σε Ελλάδα και Ευρώπη και δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες.
Εκτός για την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα έμεινε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι λόγω ενοχλήσεων, ενώ στην αποστολή επέστρεψαν ύστερα από καιρό οι Μπακάκης και Ινσούα.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε σε podcast του Γκόραν Ντράγκιτς και μεταξύ άλλων, μίλησε για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.