Με… περίπατο ξεκίνησε το εφετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι η Λέστερ. Οι «Αλεπούδες» έκαναν πάρτι (3-0) στο King Power Stadium κόντρα στην Ζόρια, στέλνοντας… μήνυμα στην ΑΕΚ. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (29/10) στο Ολυμπιακό Στάδιο την Ένωση για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Το σύνολο του Ρότζερς δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στην ουκρανική ομάδα, φτάνοντας σε μια… σβηστή επικράτηση. Μάντισον, Μπαρνς και Ιντεανάτσο σημείωσαν τα γκολ της εύκολης νίκης.
Στο 27ο λεπτό, οι Αλεπούδες μπήκαν μπροστά στο σκορ. Ο Μπαρνς σούταρε στο δοκάρι, ο Ιντεανάτσο πήρε το… ριμπάουντ και έστρωσε στον Μάντισον που έκανε το 1-0.
Στο 45′ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους. Και πάλι ο Ιντεανάτσο βρήκε με τακουνάκι τον Μπαρνς και αυτός νίκησε εύκολα τον Σεφτσένκο.
Η Λέστερ έκανε ότι ήθελε κόντρα στους Ουκρανούς και πέτυχε το 3-0 στο 67ο λεπτό με τον Ιντενάτσο, που ήταν και ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.