Έγραψε ιστορία ο Σπανούλης
Ο μεγάλος αρχηγός του Ολυμπιακού κατέρριψε ακόμα ένα ρεκόρ. Ο Βασίλης Σπανούλης έγινε ο πρώτος στα εύστοχα σουτ εντός πεδιάς στην ιστορία της Euroleague
Ακόμα μία πρωτιά για τον Βασίλη Σπανούλη, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να γίνεται ο πρώτος στις εύστοχες προσπάθειες εντός πεδιάς στην ιστορία της Euroleague, ξεπερνώντας στη σχετική λίστα τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Ο «Kill Bill» έφτασε τα 1.339 καλάθια και… έγραψε ιστορία!
Φυσικά δεν είναι η μοναδική λίστα που ο Σπανούλης βρίσκεται στην κορυφή, αφού ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι πρώτος σκόρερ και πασέρ στην ιστορία της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης της Ευρώπης.
Ο γκαρντ των Ερυθρολεύκων δεν έχει αφήσει κάτι στο διάβα του, αφού καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, έχοντας γίνει ήδη «θρύλος» του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
All-Time LEADER in field goals MADE! pic.twitter.com/UTPpK6TgRn
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) October 16, 2020
- Ώρα… Europa League για τον ΠΑΟΚ: Για την ανατροπή κόντρα στη Θέλτα ο Δικέφαλος του βορρά
- Ο Παναθηναϊκός ψάχνει πρόκριση στο Πλζεν
- Ξυλάς στο in: Οι σπουδές, η προσπάθεια να βρεθεί στο κορυφαίο επίπεδο και η συνύπαρξη με τον Τσιτσιπά (pics)
- Ολοκληρώθηκε το παζλ: Οι 16 ομάδες που συνεχίζουν στο Champions League
- Γιουβέντους – Γαλατασαράι 3-2 στην παράταση (κ.δ. 3-0): Πάλεψε η Γιούβε, αλλά πέρασαν οι Τούρκοι (vids)
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ του Champions League (vids)
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μπενφίκα 2-1: Ανατροπή και πρόκριση στους «16» για τη Βασίλισσα (vid)
- Πρόκριση-θρίλερ για την Παρί (2-2)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/donna-elliot-NCh4pgfdYCA-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442