Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σφαιρόπουλος : Επιστρέφει στο γήπεδο όπου αγαπήθηκε

Σφαιρόπουλος : Επιστρέφει στο γήπεδο όπου αγαπήθηκε

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επιστρέφει στο γήπεδο που αγαπήθηκε και κατέκτησε τίτλους με τον Ολυμπιακό, με την ευχή αυτή τη φορά να μην φύγει νικητής

Επιστροφή στα μέρη που αγαπήθηκε όσο λίγοι για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, με τον Έλληνα προπονητή να γυρίζει για δεύτερη φορά στο ΣΕΦ ως τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ένα χρόνο μετά την αποθέωση από τους φίλους των Ερυθρόλευκων.

Ο Σφαιρόπουλος έκατσε στον πάγκο του Ολυμπιακού την τετραετία 2014-18 και συνδύασε το όνομα του με την επιστροφή των Ερυθρόλευκων στους τίτλους στην Ελλάδα, αφού υπό τις οδηγίες του Έλληνα προπονητή οι Πειραιώτες κατέκτησαν δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα στην Basket League. Ο Ολυμπιακός μάλιστα έφτασε και δύο φορές ένα βήμα από την κατάκτηση της Euroleague, όμως έπεσε πάνω στις γηπεδούχες Ρεάλ και Φενέρμπαχτσε, που «φιλοξενούσαν» στον τελικό στο «σπίτι» και δεν τα κατάφερε να επιστρέψει στον «θρόνο» του.  Αλλιώς κανείς δεν αμφιβάλλει πως ο Σφαιρόπουλος θα είχε και ευρωπαϊκό τίτλο στο παλμαρέ του.

Ο προπονητής της Μακάμπι πλέον μπορεί να μην έχει πολλά κοινά πρόσωπα στον Ολυμπιακό με την θητεία του στους Ερυθρόλευκους, αφού οι μόνοι παίκτες που έχουν παραμείνει είναι οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Παπανικολάου, όμως κάθε επιστροφή του Σφαιρόπουλου στον ΣΕΦ σημαίνει αυτόματα τον γυρισμό ενός φίλου από τα παλιά.

Η δεύτερη παρουσία του Έλληνα τεχνικού στον Πειραιά δεν θα συνδυαστεί και με την ανάλογη του κόσμου, αφού το στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» δεν θα έχει την βοήθεια των φίλων του Ολυμπιακού. Ευχή όλων ωστόσο είναι να μην επαναληφθεί το σκορ της αναμέτρησης του περσινού παιχνιδιού, αφού η Μακάμπι είχε επικρατήσει των Ερυθρόλευκων με 90-65.

Σε κάθε περίπτωση το σημερινό βράδυ θα φέρει αναμνήσεις από τις ένδοξες εποχές του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα δείξει τον δρόμο σε ανάλογες επιτυχίες που θα έρθουν. Άλλωστε όταν Μπαρτζώκας και Σφαιρόπουλος βρίσκονται στο ίδιο παρκέ η χαρά είναι…. διπλή.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024