«Ανθρώπων Έργα»: Τραγούδι που σημάδεψε την τριάδα Πρωτοψάλτη – Κραουνάκη – Νικολακοπούλου
Δυνατά και με αγαπημένα τραγούδια ξεκίνησε την τηλεοπτική της συναυλία η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο MEGA
Δυνατά και με αγαπημένα τραγούδια ξεκίνησε την τηλεοπτική της συναυλία η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο MEGA.
Ένα από τα πρώτα τραγούδια που ερμήνευσε, ήταν το «Ανθρώπων έργα», σε μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη και στίχους Λίνας Νικολακοπούλου.
Το τραγούδι αυτό περιλαμβάνεται στον ομώνυμο δίσκο «Ανθρώπων Έργα», του 1993, και έμεινε στην ιστορία αφού χαρακτήρισε τη μουσική τριάδα Κραουνάκη, Νικολακοπούλου, Πρωτοψάλτη και στιγμάτισε την καριέρα της τραγουδίστριας.
- Οι ανοιχτές «πληγές» και οι αβεβαιότητες του προϋπολογισμού
- Σώμα και μυαλό: Πέντε ασκήσεις ορισμός της ευεξίας
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο και τοπικές βροχές
- Συντάξεις: Αυξήσεις τριών ταχυτήτων λόγω προσωπικής διαφοράς
- Πάνω από 5 δισ. ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι
- Βία στους δρόμους: Όταν η οργή κυριαρχεί πίσω από το τιμόνι
- Τέιλορ Σουίφτ: Πού μπορεί να ξόδεψε τα έσοδα της ιστορικής περιοδείας της Eras; – Τι αποκαλύπτει η ίδια
- Αυτές οι συνήθειες μας χαρίζουν μακροζωία – και είναι τζάμπα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442