Ο Μπαράκ Ομπάμα συνεχάρη τον Λεμπρόν Τζέιμς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την 4η φορά που αναδείχθηκε ως MVP των τελικών του ΝΒΑ. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, εξήρε την προσφορά του «βασιλιά» τόσο εντός παρκέ, όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου.
«Υπερήφανος για τον φίλο μου, Κινγκ Τζέιμς, για τον τέταρτο τίτλο, την τέταρτη βράβευση ως MVP των τελικών, αλλά και για το γεγονός, πως ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μετά από 17 σεζόν και τις ξεπερνά, ως ένας εξαιρετικός ηγέτης που είναι στο παρκέ, αλλά και στον δημόσιο βίο όπου μάχεται για το δικαίωμα στην εκπαίδευση, την κοινωνική δικαιοσύνη και την Δημοκρατία μας».
Proud of my friend @KingJames for his fourth title, fourth Finals MVP, and for not only living up to the hype after seventeen seasons, but surpassing it as an extraordinary leader both on the court and in the public arena fighting for education, social justice, and our democracy. pic.twitter.com/2IB3ZDI4Nf
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.
O προπονητής της Μονακό, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στον προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων επί της Μπαρτσελόνα
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.