Πανό και στις φυλακές Κορυδαλλού κρέμασαν κρατούμενοι στη Δ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, για την καταδίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.
Τη φωτογραφία ανέβασε στα social media ο κρατούμενος φοιτητής Βασίλης Δημάκης, που πρόσφατα απασχόλησε την επικαιρότητα με τον αγώνα του για να του επιτραπεί η συνέχεια της φοίτησής του.
Ο Βασίλης Δημάκης ζητά την καταδίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, με αφορμή την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».