NBA : Καθάρισαν Τζέιμς και Ντέιβις – Αγκαλιά με την πρόκριση οι Λέικερς
Οι Λέικερς νίκησαν στο Game 4 τους Νάγκετς με 114-108, έκαναν το 3-1 στη σειρά και πλέον ψάχνουν μία νίκη σε τρία ματς για την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ
Οι Λέικερς, με τους ΛεΜπρον και Ντέιβις να σημειώνουν μαζί 60 πόντους, επικράτησαν των Νάγκετς με 108-114, έφτασαν στο 3-1 τη σειρά και ψάχνουν μία νίκη για να προκριθούν στους τελικούς του ΝΒΑ πρώτη φορά μετά το 2010, όταν κατέκτησαν και τον τελευταίο τους τίτλο.
Η ομάδα του LA είχε από την πρώτη στιγμή το προβάδισμα και δεν το άφησε ουσιαστικά ποτέ, με τους Νάγκετς να παλεύουν ακόμα ένα ματς μέχρι το τέλος, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνουν.
Ο Ντέιβις, που γύρισε ελαφρά τον αστράγαλό του στα μισά της τελευταίας περιόδου, είχε 34 πόντους, ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς μέτρησε 29 με 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ.
Καθοριστικοί για την έκβαση του αγώνα οι 25 πόντοι από επιθετικά ριμπάουντ που πήραν οι «Λιμνάνθρωποι».
Ο Τζαμάλ Μάρεϊ με 32 πόντους (12/20 σουτ) ήταν απολαυστικός για το Ντένβερ, όμως ο Νίκολα Γιόκιτς έμεινε στους 16 με 6/13 σουτ και ταλαιπωρήθηκε πολύ με προβλήματα φάουλ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε σε μια ματσάρα για γερά νεύρα από την Ζαλγκίρις με 99-94, με τον Γκος να κάνει πολύ καλή εμφάνιση και ο Φουρνιέ το ματς της ζωής του…