Με τους Βαλμπουενά και Γιουσέφ Ελ Αραμπί να βρίσκουν δίχτυα, ο Ολυμπιακός επικράτησε (2-0) της Ομόνοιας και είναι μια… ανάσα από το σεντόνι του Champions League.
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν απειλήθηκαν ποτέ από την κυπριακή ομάδα, με τον Τζόρντι Γκόμεθ να παραδέχεται την ανωτερότητα των «ερυθρολεύκων».
Ο μέσος της Ομόνοιας τόνισε πως η αρμάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν καλύτερη, ενώ εξέφρασε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
«Ήμασταν κοντά στο να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Το 1-0 δεν ήταν κακό σκορ, αλλά δεχτήκαμε το γκολ στο τέλος.
Είμαστε απογοητευμένοι και για το πρώτο γκολ που ήταν από πέναλτι. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από μας και πρέπει να το παραδεχτούμε αυτό», δήλωσε ο παίκτης των Κυπρίων.
Η Άρσεναλ συμπληρώνει το «καρέ» των ημιτελικών του League Cup Αγγλίας, καθώς έναν συγκλονιστικό προημιτελικό που έγινε στο «Emirates» απέκλεισε με 8-7 την Κρίσταλ Πάλας στα πέναλτι.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη στο Κάουνας, αναφέρθηκε στο θέμα παραμονής του Ομέρ Γιουρτσέβεν και δήλωσε αισιόδοξος για την πιθανότατα ο Ματίας Λεσόρ να αγωνιστεί φέτος.