Με τους Βαλμπουενά και Γιουσέφ Ελ Αραμπί να βρίσκουν δίχτυα, ο Ολυμπιακός επικράτησε (2-0) της Ομόνοιας και είναι μια… ανάσα από το σεντόνι του Champions League.
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν απειλήθηκαν ποτέ από την κυπριακή ομάδα, με τον Τζόρντι Γκόμεθ να παραδέχεται την ανωτερότητα των «ερυθρολεύκων».
Ο μέσος της Ομόνοιας τόνισε πως η αρμάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν καλύτερη, ενώ εξέφρασε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
«Ήμασταν κοντά στο να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Το 1-0 δεν ήταν κακό σκορ, αλλά δεχτήκαμε το γκολ στο τέλος.
Είμαστε απογοητευμένοι και για το πρώτο γκολ που ήταν από πέναλτι. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από μας και πρέπει να το παραδεχτούμε αυτό», δήλωσε ο παίκτης των Κυπρίων.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Η Μπαρτσελόνα, έστω και... αγχωτικά κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα της Ρασίνγκ Σανταντέρ με 2-0 κι έτσι προκρίθηκε στα προημιτελικά του Copa Del Rey.
Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μόναχο από τη Μπάγερν με 85-78 και τις νίκες των Μονακό, Μακάμπι, Ερυθρού Αστέρα, Μπασκόνια και Βίρτους Μπολόνια.