ΛεΜπρον για Αντετοκουνμπο: Eκνευρίστηκα, αλλά το αξίζει…
Ενοχλημένος και εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο ΛεΜπρον Τζέιμς, που βρέθηκε για δεύτερη στη σειρά χρονιά πίσω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην κούρσα για τον τίτλο του MVP στο ΝΒΑ
Ενοχλημένος και εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο ΛεΜπρον Τζέιμς, που βρέθηκε για δεύτερη στη σειρά χρονιά πίσω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην κούρσα για τον τίτλο του MVP στο ΝΒΑ.
Όπως τόνισε μάλιστα, μετά τη νίκη των Λέικερς με 126-114 επί των Νάγκετς στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι των τελικών στη Δύση, ενοχλήθηκε επειδή μόλις 16 άτομα τού έδωσαν ψήφο πρώτης θέσης έναντι των 85 στον Έλληνα σούπερ σταρ.
«Εκνευρίστηκα. Αυτή είναι η ειλικρινής απάντηση που έχω να σου δώσω. Εκνευρίστηκα γιατί πήρα 16 πρώτες ψήφους, αυτό είναι που με πείραξε περισσότερο απ’ όλα. Δεν λέω ότι ο νικητής δεν άξιζε τον τίτλο του MVP, αλλά αυτό το γεγονός με εκνεύρισε.
Τερμάτισα δεύτερος αρκετές φορές στην καριέρα μου, είτε στο πρωτάθλημα είτε σε τέτοιες ψηφοφορίες. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ να ελέγξω, είναι πέρα από τα δικά μου χέρια. Όπως και να το κάνουμε όμως, εκνευρίστηκα», τόνισε χαρακτηριστικά.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι με τη Μπάγερν το βράδυ της Παρασκευής και όλα δείχνουν ότι θα κάνει το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα». Δηλώθηκε και στη λίστα ξένων για το ελληνικό πρωτάθλημα ο Αμερικανός σέντερ.
Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι και επισήμως ο Αντουάν Σεμένιο, όπως ανακοίνωσαν οι «πολίτες». Στα 72 εκατ, ευρώ το κόστος της μεταγραφής του από τη Μπόρνμουθ.