Ο Αργεντινός γκαρντ ήταν ο κορυφαίος της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικράτησε με 72-67 στον τελικό του Supercopa και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην Ισπανία.
Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς απέναντι στην Μπαρτσελόνα, επικρατώντας με 72-67 στον τελικό του Supercopa, με τον Φακούντο Καμπάτσο να είναι εκπληκτικός και να ρίχνει στο… καναβάτσο τον Σάρας, γνωρίζοντάς του με το… καλημέρα τον δύσκολο δρόμο που έχει να διαβεί όντας προπονητής των Καταλανών.
Ήταν σίγουρα ένα ντέρμπι για γερά νεύρα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στις τελευταίες κατοχές, όμως ο Αργεντινός γκαρντ έκρινε την αναμέτρηση με 21 πόντους, διεκδικώντας μπάλες και επιθέσεις στο τέλος που έκριναν την αναμέτρηση.
Στην αντίπερα όχθη, ο Νικ Καλάθης ήταν παροπλισμένος στον πάγκο όντας με πέντε φάουλ αλλά και με 11 πόντους αλλά και 4/10 δίποντα, πέντε ριμπάουντ και 3 ασίστ, δεν μπόρεσε να βοηθήσει στα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα.
Αναφορικά με τους νικητές, οι Αμπάλδε και Ντεκ είχαν 13 και 11 πόντους αντίστοιχα, την ώρα που ο Νίκολα Μίροτιτς είχε 22 πόντους και 7 ριμπάουντ, χάνοντας όμως την κρίσιμη βολή στο τέλος που ήταν και η αιτία να πάει το ματς στη Βασίλισσα.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.