Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΟΦΗ: Στον αέρα ο αγώνας με τον Απόλλωνα Λεμεσού

ΟΦΗ: Στον αέρα ο αγώνας με τον Απόλλωνα Λεμεσού

Ο αγώνας του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League βρίσκεται στον αέρα λόγω του τοπικού lockdown στον νομό Ηρακλείου.

Ο ΟΦΗ έμαθε το μεσημέρι της Δευτέρας (31/8) ότι θα αντιμετωπίσει στο «Γεντί Κουλέ» τον Απόλλωνα Λεμεσού στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Ωστόσο, η διεξαγωγή του αγώνα είναι αμφίβολη καθώς ο νομός Ηρακλείου τίθεται σε τοπικό lockdown για την αποφυγή της εξάπλωσης του κοροναϊού. Το lockdown θα ισχύει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου ενώ η ομάδα του Ηρακλείου υποδέχεται τους Κύπριους στις 17 του μήνα. Ως εκ τούτου, θα υπάρχουν πολλά περιοριστικά μέτρα που θα αφορούν και τις αθλητικές δραστηριότητες.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες για τη μη διεξαγωγή του αγώνα στο Ηράκλειο ακόμα κι αν εγκριθεί το «Γεντί Κουλέ» από την UEFA.

Οι Κρητικοί έχουν δηλώσει ως δεύτερη έδρα το ΟΑΚΑ το οποίο όμως έχει κλείσει λόγω εργασιών στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι, από την Αττική απομένει μόνο η επιλογή του «Γ. Καραϊσκάκης» και της Ριζούπολης που έχει εγκριθεί από την UEFA για τη διεξαγωγή αγώνων στις προκριματικές φάσεις.

Με αυτά τα δεδομένα γίνεται σαφές πως είναι στον αέρα και το φιλικό του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη που ήταν προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (5/9). Εντός των προσεχών ημερών πρόκειται να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην υπόθεση.

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024