Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δύσκολο να φύγει φέτος ο Μέσι»

«Δύσκολο να φύγει φέτος ο Μέσι»

Ο άνθρωπος που είχε κλείσει τη συμφωνία του Μέσι στην Μπαρτσελόνα το... μακρινό 2000, δήλωσε πως οι πιθανότητες να αποχωρήσει φέτος ο Αργεντινός είναι ελάχιστες.

Κάθε λίγες ώρες βγαίνουν στη δημοσιότητα όλο και περισσότερα δημοσιεύματα που αφορούν την υπόθεση του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός έχει κάνει γνωστό πως επιθυμεί να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, με την Μάντσεστερ Σίτι να φαντάζει ο πιθανότερος προορισμός του 33χρονου.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν είναι τόσο εύκολο… Τουλάχιστον έτσι δήλωσε ο Ζοζέπ Μαρία Μινγκέλα, ο άνθρωπος που είχε κλείσει τη συμφωνία του τότε 13χρονου Λέο, με την Μπαρτσελόνα, πραγματοποιώντας ίσως το μεγαλύτερο deal στην ιστορία του συλλόγου.

«Πιστεύω πως οι πιθανότητες να παραμείνει μέχρι το 2021 είναι πολλές περισσότερες από το να αποχωρήσει φέτος. Ο Λέο έχει συμβόλαιο με ρήτρα 700 εκατομμυρίων ευρώ και οι πηγές μου, μου λένε πως ούτε καν οι δικηγόροι του δεν πιστεύουν πως μπορεί να φύγει χωρίς χρήματα» δήλωσε ο άνθρωπος «κλειδί» της μεταγραφής του Μέσι στην Μπαρτσελόνα το 2000.

Ο Μέσι από την άλλη θέλει να αποχωρήσει σε φιλικό κλίμα, ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» δεν είναι διατεθειμένοι να υποχωρήσουν παρά μόνο εάν πληρωθεί το υπέρογκο ποσό της ρήτρας, κάτι το οποίο μοιάζει να είναι πολύ δύσκολο, πόσο μάλλον με τις οικονομικές επιπτώσεις που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα Μέσα της Ισπανίας και της Αγγλίας, η Σίτι ετοιμάζει την πρώτη της επίσημη πρόταση, η οποία θα περιέχει τον Έρικ Γκαρθία και τον Ανχελίνο, αλλά και ένα ποσό που θα κυμαίνεται στα 100-150 εκατομμύρια ευρώ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024