Νέο πονοκέφαλο προκαλεί στο παλάτι της Ισπανίας ο άτακτος πρώην μονάρχης Χουάν Κάρλος.

Ένας Ισπανός σερβιτόρος ισχυρίζεται ότι είναι ο πρωτότοκος γιος του πρώην βασιλιά, αλλά τονίζει ότι δεν αμφισβητεί τον θρόνο του Φελίπε. Όσο για τον Χουάν Κάρλος, που διέφυγε στο εξωτερικό πριν λογοδοτήσει για σκάνδαλο διαφθοράς, τηρεί σιγή ιχθύος.

Έχει ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε έναν τόσο μεγάλο αδελφό και μάλιστα ετεροθαλή από άγνωστη σχέση του πατέρα του Χουάν Κάρλος;

Αυτό ισχυρίζεται ο 65 χρονος Ισπανός σερβιτόρος Αλμπέρτο Σολαρ λέγοντας ότι είναι βέβαιος πως είναι καρπός νεανικού καλοκαιρινού έρωτα του Χουάν Κάρλος.

Υιοθετήθηκε από οικογένεια φτωχών αγροτών και σήμερα εργάζεται σε μια καφετέρια στη Γερόνα.

Μητέρα του Σολάρ φέρεται να είναι η κόρη Βέλγων δικαστικών, οι οποίοι τον έδωσαν αμέσως μετά τη γέννησή του για υιοθεσία. Ο Σολάρ σε αντίθεση με τον Φελίπε δεν μεγάλωσε βασιλικά.

Ο Σολαρ έγραψε μάλιστα 90 φορές στον βασιλιά αλλά δεν έλαβε ποτέ απάντηση.

Η βασίλισσα Σοφία φαίνεται πως υπομένει στωϊκά τις φήμες για τις άπειρες εξωσυζυγικές σχέσεις του άτακτου Ισπανού βασιλιά, για περισσότερο από σαραντα χρόνια, ο οποίος διέφυγε σαν κλέφτης για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προκαλώντας αναστάτωση στο παλάτι.

Μεταξύ των κατακτήσεών του λέγεται ότι ήταν η πρώην κυβερνήτης του Βελγίου Λιλιάν Σαρτό. Το 2015, η κόρη της Ινγκριντ διεκδίκησε την αναγνώρισή της ως παιδί του Ισπανού βασιλιά στα ισπανικά δικαστήρια. Η υπόθεση, όμως, μπήκε στο συρτάρι, καθώς ο βασιλιάς στην Ισπανία έχει το «νόμιμο απαραβίαστο».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο