Στην Μπεσίκτας δε χωνεύουν με τίποτα την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-1 και τον αποκλεισμό από τα προκριματικά του Champions League.
Οι Τούρκοι βλέπουν θεωρίες συνωμοσίας και χρεώνουν το αποτέλεσμα στο διαιτητή του παιχνιδιού, Ντανιέλε Ντόβερι.
Τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν σήμερα ότι ο ιταλός ρέφερι αδίκησε την Μπεσίκτας και χαρακτηρίζουν ύποπτη τη διαιτησία του.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης προτίθεται να ζητήσει από την UEFA να ερευνήσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις του Ντόβερι.
Τα τουρκικά ΜΜΕ συμπληρώνουν ότι ο Ντόβερι είχε διαιτητεύσει το ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ 1-2 στις 21 Οκτωβρίου 2018, για την 7η αγωνιστική της Superleague.
Τότε ο Ντόβερι είχε υποδείξει πέναλτι σε χέρι του Τζανακάκη έπειτα από σέντρα του Βιεϊρίνια, μια υπόδειξη που είχε προκαλέσει τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
Με το πέναλτι ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε το σε βάρος του 0-1 και τελικά πήρε τη νίκη.
Η Μπεσίκτας θέλει να φέρει το θέμα σε γνώση της UEFA και οι νομικοί της πιστεύουν ότι «η πιθανότητα να επαναληφθεί το παιχνίδι, αν υπάρχει στοιχηματική χειραγώγηση, θα ξεκαθαρίσει μετά την εξέταση της υπόθεσης».
Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες και συνέχισε την επέλασή του καθώς έλαμψε και κόντρα στην ΑΕΛ Novibet στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της
Σε ένα παιχνίδι που θύμισε τα μεγάλα ντέρμπι του παρελθόντος, ο Άρης Betsson νίκησε με 82-80 στο γεμάτο Ιβανώφειο τον Ηρακλή, με τον Τζόουνς να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι και τον Φόρμα να αποδεικνύεται μοιραίος στο τέλος.
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αρης ψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό, όμως η ΑΕΚ προτίμησε την απομόνωση. Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι η διαιτησία είναι θέμα Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου