Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ολοκληρώσει τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις και προσπαθεί να κάνει δυνατές κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Le10sport», οι Μαδριλένοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου από την Ίντερ. Οι «μερένχες» βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού καθώς το συμβόλαιο του Καρίμ Μπενζεμά ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και θέλουν να έχουν ήδη βρει τον αντικαταστάτη του.
Βέβαια ο πρόεδρος της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος ότι δεν σκοπεύει να κάνει δαπανηρές κινήσεις γεγονός που δυσκολεύει αυτή τη μεταγραφή.
Ο Λουκάκου έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Μιλάνου μέχρι το 2024 και οι «νερατζούρι» σκέφτονται να ζητήσουν μεγάλο ποσό για την παραχώρησή του.
Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Πρωταθλητές Ισπανίας εξετάζουν επίσης τους Έρλινγκ Χάαλαντ και Κιλιάν Εμπαπέ για την επιθετική τους γραμμή.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.