Κοροναϊός : Χωρίς όρθιους πελάτες μπαρ και κέντρα διασκέδασης
Μετά την ραγδαία άνοδο των κρουσμάτων τον Ιούλιο, αλλά και τις μαζικές εικόνες συνωστισμού σε νυχτερινά μαγαζιά και σε beach party, η κυβέρνηση έθεσε σε ισχύ από σήμερα νέα μέτρα
Νέα μέτρα φέρνει η έκρηξη των κρουσμάτων λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.
Μετά την ραγδαία άνοδο των κρουσμάτων τον Ιούλιο, αλλά και τις μαζικές εικόνες συνωστισμού σε νυχτερινά μαγαζιά και σε beach bar, η κυβέρνηση έθεσε σε ισχύ από σήμερα νέα μέτρα για όλα τα νυχτερινά κέντρα, τα οποία θα ισχύσουν αρχικά για μία εβδομάδα.
Από σήμερα, Δευτέρα, η διασκέδαση σε μπαρ και κέντρα διασκέδασης αλλάζει καθώς οι θαμώνες θα απαγορεύεται να είναι όρθιοι και η πληρότητα των χώρων θα περιορίζεται μόνο σε καθήμενους, με τους ίδιους περιορισμούς ως προς την τήρηση αποστάσεων που ισχύουν και τώρα.
Έτσι, έως την Κυριακή 9 Αυγούστου οι πελάτες των νυχτερινών κέντρων (μπαρ, κλαμπ, κέντρα ζωντανής μουσικής, μπαρ-εστιατόρια, καφέ-μπαρ κοκ) θα απαγορεύεται να κάθονται όρθιοι, ενώ σε ισχύ θα παραμείνουν τα μέτρα για την τήρηση των αποστάσεων εντός των συγκεκριμένων καταστημάτων.
Τα νυχτερινά κέντρα με χώρους για όρθιους, θα έχουν την δυνατότητα μετατροπής τους με τραπεζοκαθίσματα, ώστε να μην μειωθεί και η πελατεία των νυχτερινών μαγαζιών.
Εφόδους της ΕΛ.ΑΣ σε μπαρ
Η αστυνομία συνεχίζει τις εφόδους σε μαγαζιά ώστε να τιμωρηθούν οι παραβάτες.
Το περασμένο σαββατοκύριακο σφραγίστηκαν αρκετά μαγαζιά που δεν τηρούσαν τα προβλεπόμενα, με τα πρόστιμα να είναι τσουχτερά για τους παραβάτες.
Μαγαζιά και beach bar σε Χαλκιδική, Πάρο και Κύμη βρέθηκαν σε δυσάρεστη θέση καθώς οι αρχές τα «σφράγισαν» λόγω συνωστισμού.
- Afrika Bambaataa: Πέθανε ο τραγουδιστής της χιπ χοπ σε ηλικία 68 χρόνων από καρκίνο
- Μυθικός «γύπας» ο Πέσιτς: Την… έπεσε στο flash interview σε Ιταλίδα δημοσιογράφο (vid)
- Σεισμός 3,5 Ρίχτερ στη Ναύπακτο
- Ουκρανία: Δύο νεκροί σε ρωσικά πλήγματα στην περιφέρεια του Ντνίπρο
- Ούτε «ψεκασμένη», ούτε «εξεγερμένη»: η «αντισυστημική ψήφος» αναζητά την πολιτική αλλαγή
- Low Productivity and the Investment Gap: “Thorns” for the Greek Economy
- Όπλα ή ψωμί; – Ο «στρατός των ονείρων» του Τραμπ και το «ψαλίδισμα» του κοινωνικού κράτους
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (10/4): Δράση με Ευρωλίγκα και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nazar-shkribliak-Y9WdqTFzZVw-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442