Κρούση για τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ, φαίνεται πως σχεδιάζει η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι φέρεται να ετοιμάζουν την έναρξη των συζητήσεων με τους «κόκκινους διάβολους» οι οποίοι ωστόσο είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον 22χρονο επιθετικό στο έμψυχο δυναμικό τους.
Σύμφωνα με την Independent ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, είναι μεγάλος «θαυμαστής» του Άγλλου επιθετικού και τον έχει θέσει ως πρώτο στόχο της μεταγραφικής περιόδου.
Ο Ράσφορντ προορίζεται να αντικαταστήσει τον Έντισον Καβάνι ο οποίος οδεύει προς την Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας κατακτήσει 19 τρόπαια, ενώ είναι και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου με 200 γκολ.
Ο Μάρκους Ράσφορντ διανύει την πιο παραγωγική του σεζόν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας σκοράρει 21 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει και άλλες 10 ασίστ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο έσπευσε να τονίσει στον Βαγγέλη Παυλίδη ότι ο αποκλεισμός της Μπενφίκα από την Πόρτο στο Κύπελλο δεν αποτελεί προσωπική του ευθύνη, μετά τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία που είχε στο 90+1'.
Ποτέ στο παρελθόν από την ΚΕΔ δεν ορίστηκε Τετάρτη, Κυριακή ο ίδιος ξένος διιατητής (Γιούγκ), οι Κουμπαράκης, Τζήλος αντί να τιμωρηθούν μπήκαν ΠΑΟΚ-ΟΦΗ, άγνωστο με ποια κριτήρια δίνονται διπλοί ορισμοί
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική της Volley League Ανδρών. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Σημαντική απώλεια για την Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών, καθώς θα αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια χωρίς τον Ντίνο Γενηδουνιά, ύστερα από την αποβολή του για βιαιοπραγία στην αναμέτρηση με την Κροατία.