Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε από τους γονείς του ένας δεκάχρονος στην Κρήτη, μετά από κατανάλωση αλκοόλ, πιθανότητα ρακής.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής, περίπου στις 21:00, όταν ο μικρός μαθητής, άγνωστο πώς, κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ, σε σπίτι της περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα neakriti.gr.
Ο δεκάχρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, το οποίο εφημέρευε.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Νέα Κρήτη», ο δεκάχρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου, σε καλή κατάσταση, για προληπτικούς λόγους.
Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το οικείο αστυνομικό Τμήμα.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.