H Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε κακό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα, με την ομάδα του Κίκε Σετιέν να μένει ισόπαλη με την Θέλτα (2-2), αν και προηγήθηκε δυο φορές κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.
Ο Κίκε Σετιέν δεν φαίνεται να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των παικτών των με τον Λουίς Σουάρες να πετάει τα καρφιά του προς τον 61άχρονο προπονητή. Παράλληλα, όπως, υποστηρίζει η Marca οι τόνοι μεταξύ παικτών και προπονητή ανέβηκαν στα αποδυτήρια μετά την λήξη του παιχνιδιού με την Θέλτα, με πολλούς ποδοσφαιριστές να αμφισβητούν τις επιλογές του πρώην τεχνικού της Μπέτις.
Πιο συγκεκριμένα αρκετά μέλη εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Σετιέν, ενώ υπήρχαν και έντονα παράπονα για τον τρόπο που προσέγγισε το παιχνίδι ο Ισπανός προπονητής.
Πάντως ο Ζεράρ Πικέ μετά το παιχνίδι με την Θέλτα έστειλε το δικό του μήνυμα ανασύνταξης τονίζοντας η υπόθεση τίτλος δεν έχει τελειώσει ακόμα για την Μπαρτσελόνα, θέλοντας να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.