Την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να συνεδριάσει η Επιτροπή Κυπέλλου, προκειμένου να καταλήξει τόσο στην έδρα του τελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ όσο και στην ημερομηνία όπου θα διεξαχθεί αυτός.
Σύμφωνα με την προκήρυξη, ο τελικός δεν μπορεί να γίνει στην έδρα ενός εκ των δύο φιναλίστ, άρα αυτόματα απορρίπτονται το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και το Καραϊσκάκη.
Αν η επιλογή της ΕΠΟ είναι το λεκανοπέδιο της Αττικής, τότε ο τελικός θα γίνει είτε στη Νέα Σμύρνη είτε στο γήπεδο του Περιστερίου.
Στη συνεδρίαση αναμένεται να αποφασιστεί και η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού, με πιθανή ημερομηνία την 26η Ιουλίου, δηλαδή μία εβδομάδα μετά το φινάλε του πρωταθλήματος.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.