Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Τη δυσαρέσκειά του για τα σχόλια περί ευνοϊκής μεταχείρισης της Ρεάλ Μαδρίτης από τη διαιτησία εξέφρασε ο Ζινεντίν Ζιντάν.
Πιο συγκεκριμένα, ο γάλλος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το παιχνίδι με τη Σοσιεδάδ δήλωσε τα εξής:
«Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι στο τέλος μιλάμε μόνο για τους διαιτητές κι έτσι φαίνεται ότι δεν έχουμε κάνει τίποτα στον αγωνιστικό χώρο. Κερδίσαμε στο γήπεδο και πιστεύω ότι η νίκη αυτή μας άξιζε. Ο διαιτητής κάνει τη δουλειά του κι εγώ οφείλω να το σεβαστώ και να σκέφτομαι μόνο όσα κάναμε.
Ήταν μία δίκαιη νίκη και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Παίζαμε καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα, έτσι όπως περιπλέχθηκαν τα πράγματα τα τελευταία 10-15 λεπτά. Κρατάω όμως την προσπάθεια, την ένταση και τη νοοτροπία που είχαμε από την αρχή» δήλωσε ο Ζιντάν.
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.