Τη δυσαρέσκειά του για τα σχόλια περί ευνοϊκής μεταχείρισης της Ρεάλ Μαδρίτης από τη διαιτησία εξέφρασε ο Ζινεντίν Ζιντάν.
Πιο συγκεκριμένα, ο γάλλος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το παιχνίδι με τη Σοσιεδάδ δήλωσε τα εξής:
«Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι στο τέλος μιλάμε μόνο για τους διαιτητές κι έτσι φαίνεται ότι δεν έχουμε κάνει τίποτα στον αγωνιστικό χώρο. Κερδίσαμε στο γήπεδο και πιστεύω ότι η νίκη αυτή μας άξιζε. Ο διαιτητής κάνει τη δουλειά του κι εγώ οφείλω να το σεβαστώ και να σκέφτομαι μόνο όσα κάναμε.
Ήταν μία δίκαιη νίκη και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Παίζαμε καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα, έτσι όπως περιπλέχθηκαν τα πράγματα τα τελευταία 10-15 λεπτά. Κρατάω όμως την προσπάθεια, την ένταση και τη νοοτροπία που είχαμε από την αρχή» δήλωσε ο Ζιντάν.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.