Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Στους δρόμους της Αθήνας οι πρώτοι τουρίστες

Στους δρόμους της Αθήνας οι πρώτοι τουρίστες

Ένα ζευγάρι από τη Γερμανία, ο Φρανς και η Καρολάιν, βρίσκεται ανάμεσα στους πρώτους τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα μετά το άνοιγμα των συνόρων

Ένα ζευγάρι από τη Γερμανία, ο Φρανς και η Καρολάιν, βρίσκεται ανάμεσα στους πρώτους τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα μετά το άνοιγμα των συνόρων.

Όπως λένε, βασικός λόγος της επιλογής τους να κάνουν διακοπές στη χώρα μας, υπήρξε η ασφάλεια που παρέχει η Ελλάδα. Απολαμβάνουν τις ομορφιές της,  περπατώντας στους δρόμους της Αθήνας, με την κάμερα του MEGA που τους συνοδεύει να καταγράφει τις αντιδράσεις τους.

Το ζευγάρι αποφάσισε να αφήσει για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο Μόναχο και να εκμεταλλευτεί το άνοιγμα των συνόρων και την έναρξη της τουριστικής σεζόν, επιλέγοντας Ελλάδα.

Ο Φρανς και η Κάρολαϊν είναι επιχειρηματίες στον χώρο της ένδυσης. Η κάμερα του MEGA τους συνάντησε έξω από την Ακρόπολη και τους ακολούθησε στην πρώτη τους βόλτα στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Ένας βασικός λόγος που το ζευγάρι αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα για διακοπές, είναι η ασφάλεια που νιώθει με τα μέτρα της χώρας μας, για την προστασία από τον κοροναϊό.

Περπατώντας προς το Μοναστηράκι, οι ελληνικές μελωδίες τούς κάνουν να σταματήσουν για λίγο την βόλτα τους, για να τις απολαύσουν.

Η ελληνική κουζίνα ήταν ακόμη ένας λόγος που το ζευγάρι επέλεξε την Ελλάδα, ως προορισμό των διακοπών του. Τζατζίκι, ελληνική σαλάτα και σουβλάκι ήταν από τα πρώτα πιάτα που παρήγγειλαν.

Only in

Εγκλωβισμένοι στα πατρικά τους οι νέοι – «Θηλιά» το υψηλό κόστος ζωής και τα υψηλά ενοίκια

Καθώς η προσιτή διαβίωση γίνεται ολοένα και περισσότερο πρόβλημα σε όλη την Ευρώπη, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ορίσει τον πρώτο επίτροπο της ΕΕ με άμεση ευθύνη για τη στέγαση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024