Μήνυμα κατά του ρατσισμού έστειλαν οι Σχολές του Ολυμπιακού.
Συγκεκριμένα, τα μικρά παιδιά που μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου στις κεντρικές Σχολές του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Καραϊσκάκη και Βοτσαλάκια, την Πέμπτη (4/6) βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο για να βγάλουν κάρτες Μέλους και να στηρίξουν έμπρακτα τα τμήματα του Ερασιτέχνη.
Παράλληλα, οι μικροί ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών έστειλαν το δικό τους μήνυμα κατά του ρατσισμού, με την Ακαδημία του Ολυμπιακού το μεσημέρι να ανεβάζει στα social media τις σχετικές φωτογραφίες και να τις συνοδεύει με το παρακάτω μήνυμα:
«Αντιρατσιστικό μήνυμα έστειλαν οι κεντρικές Σχολές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού (Ρέντη, Καραϊσκάκη, Βοτσαλάκια) που βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο γήπεδο Καραϊσκάκη και παρέλαβαν τις κάρτες φιλάθλου, ενισχύοντας έτσι τον Ερασιτέχνη! Στεκόμαστε ενωμένοι απέναντι σε κάθε διάκριση και ρατσιστική εκδήλωση».
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Αντιρατσιστικό μήνυμα έστειλαν οι κεντρικές Σχολές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού (Ρέντη, Καραϊσκάκη, Βοτσαλάκια) που…
Εξαιρετική προσπάθεια από την Πάφο που είχε δοκάρι κι ευκαιρίες στο 0-0, με τη Γιουβέντους να επικρατεί τελικά με 2-0, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε 6 λεπτά με ΜακΚένι (67΄) και Ντέιβιντ (73').
Δείτε όλα τα γκολ που μπήκαν στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League - Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική.
Στο «κόλπο της πρόκρισης» η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που με πρωταγωνιστή τον Ρίος (γκολ και ασίστ), κέρδισε τη Νάπολι με 2-0. Έτσι την πλησίασε στον βαθμό στη μάχη για την 24άδα.