Μήνυμα κατά του ρατσισμού έστειλαν οι Σχολές του Ολυμπιακού.
Συγκεκριμένα, τα μικρά παιδιά που μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου στις κεντρικές Σχολές του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Καραϊσκάκη και Βοτσαλάκια, την Πέμπτη (4/6) βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο για να βγάλουν κάρτες Μέλους και να στηρίξουν έμπρακτα τα τμήματα του Ερασιτέχνη.
Παράλληλα, οι μικροί ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών έστειλαν το δικό τους μήνυμα κατά του ρατσισμού, με την Ακαδημία του Ολυμπιακού το μεσημέρι να ανεβάζει στα social media τις σχετικές φωτογραφίες και να τις συνοδεύει με το παρακάτω μήνυμα:
«Αντιρατσιστικό μήνυμα έστειλαν οι κεντρικές Σχολές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού (Ρέντη, Καραϊσκάκη, Βοτσαλάκια) που βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο γήπεδο Καραϊσκάκη και παρέλαβαν τις κάρτες φιλάθλου, ενισχύοντας έτσι τον Ερασιτέχνη! Στεκόμαστε ενωμένοι απέναντι σε κάθε διάκριση και ρατσιστική εκδήλωση».
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Αντιρατσιστικό μήνυμα έστειλαν οι κεντρικές Σχολές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού (Ρέντη, Καραϊσκάκη, Βοτσαλάκια) που…
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος όλων των παιχνιδιών της 24ης αγωνιστικής - Η θέση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο πέρασε η Σερβία μετά τη νίκη της κόντρα στην Ιταλία με 17-13. Στον μικρό τελικό οι Ιταλοί θα αντιμετωπίσουν την Ελλάδα στην μάχη για το χάλκινο μετάλλιο.
Ο δήμαρχος της Νάπολι Γκαετάνο Μανφρέντι δήλωσε ότι «η τιμητική υπηκοότητα για τον πρόεδρο είναι μια ισχυρή βούληση που έχουμε και θα την υλοποιήσουμε σύντομα»