Γνωστός πορνοστάρ κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε μυστικιστική τελετή
Ένας πορνοστάρ συνελήφθη στην Ισπανία κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, μετά τον θάνατο ενός άνδρα ο οποίος εισέπνευσε δηλητήριο παραισθησιογόνου βατράχου κατά τη διάρκεια μιας μυστικιστικής τελετής
Ένας πορνοστάρ συνελήφθη στην Ισπανία κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, μετά τον θάνατο ενός άνδρα ο οποίος εισέπνευσε δηλητήριο παραισθησιογόνου βατράχου κατά τη διάρκεια μιας μυστικιστικής τελετής.
Ο Νάτσο Βιδάλ συνελήφθη στην περιοχή της Βαλένθιας την περασμένη εβδομάδα, για την εμπλοκή του στον θάνατο ενός άνδρα τον Ιούλιο του 2019. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης το θύμα ήταν ο φωτογράφος μόδας Χοσέ Λουίς Αμπάντ.
Κατά τη διάρκεια αυτής της υποτιθέμενης «θεραπευτικής» τελετουργίας, το θύμα πέθανε αφού εισέπνευσε δηλητήριο του βατράχου Bufo Alvarius, ενός σπάνιου είδους φρύνου που ζει στην έρημο της Σονόρα, στο Μεξικό. Το δηλητήριο του βατράχου αυτού έχει ισχυρές ψυχεδελικές ιδιότητες.
Αρχικά ο θάνατος του Αμπάντ αποδόθηκε σε καρδιακή προσβολή όμως η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση, η οποία οδήγησε στη σύλληψη του Βιδάλ, ενός συγγενή του και μιας υπαλλήλου του, που όλοι τους κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Βιδάλ οργάνωνε συχνά τέτοιες «τελετουργίες» τις οποίες διαφήμιζε ως «θεραπευτικές». Ωστόσο αυτές οι φαινομενικά αθώες τελετές έκρυβαν «σοβαρούς κινδύνους για την υγεία» ευεπηρέαστων, ευπαθών ανθρώπων ή άλλων που αναζητούσαν εναλλακτική θεραπεία για μια ασθένεια ή για κάποιον εθισμό τους.
Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης γράφουν ότι η «τελετή» έγινε στο εξοχικό σπίτι του 40χρονου πορνοστάρ.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας