Αλίκη Κατσαβού: «Περίμεναν να είμαι δυσαρεστημένη με την περιουσία»
Η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού Αλίκη Κατσαβού έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.
Η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού Αλίκη Κατσαβού έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.
«Ο Κώστας είχε μοιράσει την περιουσία του πριν με συναντήσει»
«Προφανώς οι δημοσιογράφοι θεωρούν ότι ο κόσμος θέλει να ακούσει μια δυσαρέσκεια δική μου για το κομμάτι της περιουσίας. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο, ο Κώστας τα είχε κάνει πολύ καλά στη ζωή του, δεν περίμενε ότι θα συναντήσει και θα κάνει έναν τέταρτο γάμο. Είχε γράψει στις κόρες του πράγματα, είχε κάνει ότι έπρεπε να κάνει ως πατέρας και όταν πια συνάντησε εμένα ήταν η περιουσία του όλη μοιρασμένη. Εγώ ήξερα που μπαίνω. Τώρα, ο Φοίβος θα του αναλογούν πνευματικά δικαιώματα, όπως αναλογούν και στα υπόλοιπα κορίτσια. Αυτό είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού.
Δείτε το βίντεο
- Η Μάιλι Σάιρους μεταμορφώνεται ξανά σε Hannah Montana
- Η ζωή σε ψηφιακό αντίγραφο – Υπερυπολογιστής προσομοίωσε για πρώτη φορά ένα βακτήριο
- Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 22 συλληφθέντες για την απάτη με τον ΕΦΚΑ
- Πόσοι άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στον αμερικανο-ισραηλινό πόλεμο κατά του Ιράν;
- Αλλάζει η δυτική πλευρά της πόλης της Ναυπάκτου
- Ο γιος του Μαραντόνα για τον ΜακΤόμινεϊ: «Είναι ο… Ιησούς»



