Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλίκη Κατσαβού : Η δημόσια καταγγελία για τα άσεμνα σχόλια που δέχθηκε

Αλίκη Κατσαβού : Η δημόσια καταγγελία για τα άσεμνα σχόλια που δέχθηκε

Η Αλίκη Κατσαβού εκνευρισμένη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της τα άσεμνα σχόλια που δέχθηκε στο Instagram

Η Αλίκη Κατσαβού  είναι λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αφού σχεδόν σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της επαγγελματικής αλλά και της προσωπικής της ζωής.

Με τις συχνές της αναρτήσεις έχει αναπτύξει πλέον μία δυνατή επικοινωνιακά σχέση με τους χιλιάδες followers της.

View this post on Instagram

Ήρθε η ώρα να σας διαβάσω το τρίτο παραμύθι της Όλυμπος Παιδικό που έχει στόχο να αναδείξει την θρεπτική αξία του κακάο, αλλά και την πολυπολιτισμική προέλευση του ροφήματος που όλοι σήμερα χαιρόμαστε. ♡ Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξή σας. Όλοι μαζί θα περάσουμε όλα τα δύσκολα. Σας αγαπώ. ♡ #menoumespiti • Μένουμε σπίτι γιατί αγαπούμε τη ζωή και σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας! Όμως ο πολυήμερος εγκλεισμός στα σπίτια μας, είναι μια δύσκολη συνθήκη, ειδικά για τα μικρά παιδιά. Αυτό με οδήγησε να σας αφηγηθώ μια σειρά πέντε παραμυθιών  για να προσφέρω και σε σας και σε μένα μια δημιουργική διέξοδο του μυαλού σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Τα παραμύθια προσφέρουν μια παρηγοριά και ένα καταφύγιο. Η απλή γραμμή της ιστορίας, οι οικείοι ήρωες και το ευτυχές τέλος τους, καθησυχάζουν τα παιδιά και αμβλύνουν τις αγωνίες τους, αφού δείχνουν ότι όλα με το πέρασμα του χρόνου φτιάχνουν. Ελάτε παρέα μου να γίνουμε όλοι παιδιά με τα παραμύθια του Φίλιππου Μανδηλαρά που αφηγούμαι με τη στήριξη της @olymposgr και έχουν ήρωες τους 12 θεούς του Ολύμπου. Μπορείτε να τα βρείτε σε ηλεκτρονική μορφή στο site της Όλυμπος όπου αν θέλετε μπορείτε να γραφτείτε στο newsletter και να τα αποκτήσετε ως βιβλία (το link είναι στην περιγραφή του προφίλ μου εδώ στο Instagram). #OLYMPOS #ProtaVimata #paidiko #storytelling ❧

A post shared by Αλίκη Κατσαβού (@alikikatsavou) on

View this post on Instagram

🐝 Σήμερα που είναι η Παγκόσμια Μέρα Μέλισσας σας διαβάζω το τέταρτο παραμύθι της "Όλυμπος Παιδικό"  που έχει στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών για την προστασία αυτών των μικρών εντόμων που παίζουν τεράστιο ρόλο στην ισορροπία της φύσης. Η μέλισσα και άλλοι επικονιαστές, είναι έντομα που βοηθούν με τη μεταφορά της γύρης, στη γονιμοποίηση πολλών φυτών και κινδυνεύουν με εξαφάνιση από την ανθρώπινη δραστηριότητα. 🐝 ♡ Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη σας στις αφηγήσεις μου. Η αγάπη σας είναι μια αγκαλιά στη δύσκολη αυτή συγκυρία. ♡ Η αφήγηση των παραμυθιών, που υλοποιώ με τη στήριξη της @olymposgr ξεκίνησε από την ανάγκη μου να παραμείνω αισιόδοξη και δημιουργική μέσα στο πένθος που συνέπεσε με την πρωτόγνωρη κατάσταση της πανδημίας. Με τις αφηγήσεις αυτές επίσης βοήθησα τον Φοίβο να αγαπήσει τα βιβλία και πιστεύω ότι θα καταφέρω να εμπνεύσω κι εσάς να κάνετε το ίδιο με τα παιδιά σας. Δείτε στο #linkinbio τα παραμύθια της ΟΛΥΜΠΟΣ στο επίσημο site της. . #OLYMPOS #ProtaVimata #paidiko 🐝 . . . #worldbeeday

A post shared by Αλίκη Κατσαβού (@alikikatsavou) on

Η γνωστή ηθοποιός, μετά τον θάνατο του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του γιου της Φοίβου, και φροντίζει να περνούν όσο πιο δημιουργικά το χρόνο τους μαζί.

Το βράδυ της Δευτέρας, η Αλίκη Κατσαβού αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από κάποιον follower δημοσιεύοντας τα ακατάλληλα μηνύματα που δέχτηκε.

Η Αλίκη Κατσαβού, μάλιστα, δεν δίστασε να βγάλει στη δημοσιότητα του όνομα και το προφίλ του αγνώστου στο Instagram ενώ στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό σημείωσε με κόκκινα γράμματα: «Παρενόχληση».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024