Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Βουτσάς: Τι αποκάλυψε για την διαθήκη του η Αλίκη Κατσαβού

Κώστας Βουτσάς: Τι αποκάλυψε για την διαθήκη του η Αλίκη Κατσαβού

Δύο μόλις μήνες μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά και η Αλίκη Κατσαβού μίλησε ανοιχτά για το πένθος που βιώνει, το μικρό Φοίβο αλλά και την περιουσία του αγαπημένου ηθοποιού

Δύο μόλις μήνες μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά και η Αλίκη Κατσαβού μίλησε ανοιχτά για το πένθος που βιώνει, το μικρό Φοίβο αλλά και την περιουσία του αγαπημένου ηθοποιού.

Η σύζυγος του Βουτσά, μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» ξεκαθάρισε τι ακριβώς γίνεται με την μεγάλη περιουσία του ηθοποιού και κυρίως τα πνευματικά δικαιώματα από τις δεκάδες πετυχημένες ταινίες.

«Το αστείο είναι ότι γράφονται ανακρίβειες και το δυστύχημα επίσης είναι ότι το ίντερνετ τις αναπαράγει για χρόνια, οπότε διαιωνίζεται το λάθος» ανέφερε η ίδια και συνέχισε: «Υπάρχουν οπωσδήποτε πνευματικά δικαιώματα, καθώς ο Κώστας ήταν και πρόεδρος στον «Διόνυσο», στην Εταιρεία Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων, και είχε φροντίσει για όλους τους ηθοποιούς, όχι μόνο για τον εαυτό του. Τα δικαιώματα από τις ταινίες, από την τηλεόραση, αλλά και όλα τα πνευματικά δημιουργήματά του ως ηθοποιός, θα γίνουν τα απαραίτητα, αλλά τώρα, λόγω κορονοϊού, δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε όλες τις διαδικασίες που πρέπει, προκειμένου να δηλωθούμε ως οι κληρονόμοι του και να τακτοποιηθούν τα κληρονομικά».

«Δεν έχει καμία διαθήκη να τα ορίσει διαφορετικά, δεν υπάρχει διαθήκη, έτσι, σύμφωνα με τα δεδομένα του νόμου, τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν έτσι όπως ορίζει ο νόμος» συμπλήρωσε η ίδια.

Όσον αφορά τη σχέση της με τις κόρες του ηθοποιού η Αλίκη Κατσαβού ανέφερε ότι είναι πολύ αγαπημένες και δεν υπάρχουν μεταξύ τους προβλήματα.  «Είναι δίπλα μου, όπως είμαι κι εγώ. Η Θεοδώρα και η Νίκη, όπως κι εγώ, έχουμε παιδιά παρόμοιας ηλικίας και επιθυμούμε και οι τρεις να αναπτύξουν σχέση μεταξύ τους».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024