Ιταλία : Οι ποδοσφαιριστές ζητούν ένα μήνα για να προετοιμαστούν
Τουλάχιστον ένα μήνα προετοιμασίας θέλουν οι παίκτες πριν επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς αγώνων
Στην Bundesliga η επιστροφή στη δράση έφερε οκτώ τραυματισμούς το πρώτο Σαββατοκύριακο, και αρκετοί είναι εκείνοι που λένε πως αυτό οφείλεται στην απραξία των δύο μηνών.
Το ίδιο σκέφτονται και στην Ιταλία, στην οποία οι ποδοσφαιριστές φοβούνται μήπως επιβαρύνουν τον οργανισμό τους και τραυματιστούν.
Ο πρόεδρος της Ένωσης ιταλών ποδοσφαιριστών, Νταμιάνο Τομάσι, μίλησε στη Gazzetta dello Sport και ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες χρειάζονται μίνιμουμ ένα μήνα προετοιμασίας πριν μπουν στο γήπεδο.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Δεν πρέπει να μιλάμε για τον καθορισμό ημερομηνιών, εάν θέλουμε να έχουμε μια καλή αρχή. Άλλα αθλήματα χρειάζονται περίπου έξι εβδομάδες. Εμείς θέλουμε τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες πριν ξαναρχίσουμε το πρωτάθλημα. Πάνω απ’ όλα, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να είμαστε σίγουροι από ιατρικής άποψης».
- Βιγιαρεάλ – Βαλένθια 2-1: To «κίτρινο υποβρύχιο» πήρε το τοπικό ντέρμπι
- Ρόμα-Κρεμονέζε 3-0: Έπιασε τη Νάπολι στην 3η θέση με οδηγό τον Κριστάντε
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Μπασκόνια με «κατοστάρα» στη Ρεάλ
- Μονακό – Λε Μαν 103-79: Η ομάδα του Σπανούλη κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας
- To 91% του Ντιόγκο Νασιμέντο και η ιδέα του Μεντιλίμπαρ
- Νίκολιτς: «Παίξαμε καλά σε όλο το ματς, σημαντικοί οι τρεις βαθμοί»
- Παρελθόν για τον πάγκο του Άρη ο Μανόλο Χιμένεθ
- Φενέρμπαχτσε – Μπεσίκτας 91-74: Πήρε το Κύπελλο η ομάδα του Γιασικεβίτσιους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-146x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442