Επιτεύχθηκε συμβιβασμός και η Serie A θα αρχίσει! Μετά από πολυήμερες συζητήσεις, η ιταλική Κυβέρνησης και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, συμφώνησαν στο υγειονομικό πρωτόκολλο που θα εφαρμοστεί.

Ήταν μία επίπονη διαδικασία, αφού όταν οι δύο πλευρές κάθισαν στο τραπέζι, οι διαφορές ήταν μεγάλες. Ωστόσο, με εκατέρωθεν υποχωρήσεις, τα αρμόδια υπουργεία και οι ομάδες κατέληξαν σε συμφωνία.

Σύντομα θα επιτραπούν οι ομαδικές προπονήσεις και θα οριστεί η ημερομηνία έναρξης της Serie A. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ, οι οι παίκτες θα κάνουν δύο τεστ τις πρώτες δύο ημέρες, στη συνέχεια θα ακολουθεί ένα κάθε 14μέρες, ενώ θα υποβάλλονται και σε αιματολογικές εξετάσεις.

Σε ότι αφορά τον εντοπισμό ενός θετικού κρούσματος στον Covid-19, η Κυβέρνηση υπαναχώρησε στην αρχική απαίτηση της για καραντίνα σε όλη την ομάδα.

Τα ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι πλέον ο παίκτης ή το μέλος του προπονητικού τιμ/ ή ο υπάλληλος της ομάδας θα μπαίνει σε καραντίνα, ενώ η ομάδα θα συνεχίζει να προπονείται σε αυστηρό καθεστώς επιτήρησης και θα υποβάλλονται όλα της τα μέλη σε τεστ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο